2013-09-03

Sajtóközlemény - Nemzetközi verseny eredményhirdetés





Nemzetközi verseny eredményhirdetés




Sajtóközlemény: AZONNALI KÖZLÉSRE

2013.09.03 | Budapest | Csillámvilág Body Art Kft.

Kategóriájában a legnagyobb verseny eredménye kihirdetésre került, a díjakat - több mint 300.000 Ft értékben - kiküldtük.

A 2013-as nyári verseny témája: Állatvilág, szervezője a CsillámVilág volt, a két meghirdetett kategória: arcfestés, csillám tetoválás.

A neves zsűritagok:
(a zsűriről többet itt: http://ujsajtokozlemeny.blogspot.hu/2013/08/illusztris-zsuritagok-az-online-arcfest.html)
  • Guido Daniele, testfestő, kéz-festéseiről ismert, melyek egy része a következő cégek kampányaiban is szerepelt: AT&T, WWF, Vogue, Galp, Fruit of the Loom, Stern... 2007-ben az Animal Planet csatorna neki adományozta a Hero of the Year díjat.
  • Claire Pick és Julie Oliver, a népszerű, testfestéssel foglalkozó magazin (Illusion magazin) szerkesztői.
  • Polgár-Zsilák Anita, a Beauty Forum magazin ügyvezetője.
  • Soós Krisztina, a CsillámVilág, alapítója. Magyarországról ő volt az első tag a World Bodypainter Association-ben.
A zsűri sok jó visszajelzést adott a beérkezett munkákról. Julie Oliver, az Illusion magazin szerkesztője ezt írta: "Megtiszteltetés volt részt venni a verseny elbírálásában. A beküldött alkotások eredetisége és újszerűsége igazán újszerű volt. Gratulálok minden résztvevőnek, remélem, hogy a munkájuk a többi alkotó számára is inspiráló lesz."

(A beküldött munkák ezen a két linken nézhetők meg: http://csillamvilag.com/jatek/2013-nyari-arcfestes-verseny/#entries és http://csillamvilag.com/jatek/2013-nyari-csillamfestes-verseny/#entries.)

A nyertesek pedig:
(Többet a témáról: http://csillamvilag.com/jatek/a-legjobb-arcfestok-magyarorszagon/#2013-summer és http://csillamvilag.com/jatek/a-legjobb-csillamfestok/#2013-summer)

Katt. a képekre a nagy felbontású változatért.
Arcfestés kategória:
  1. Francesca Tariciotti - Savanna
  2. Erdeiné Sándor Erika - Farkas
  3. Mihály Orsolya Éva - Méhkirálynő
Csillám tetoválás kategória:
  1. Kacskóné Antóni Katalin - Tigris
  2. Rajs Orsolya - Polip ragyogása
  3. Szánóczki Szilvia - Béka

Az első helyezetek nem csak bőséges és kitűnő minőségű alapanyagokban részesültek a verseny szervezői által, hanem egy 4* wellness hétvégét tölthetnek el a Hotel Makár szállodában, Pécsen, Európa 2010-es kulturális fővárosában, másodmagukkal.

"Nagyon, nagyon boldog vagyok", mondta az arcfestés kategória olasz nyertese, Francesca Tariciotti. "Örömmel várom, hogy felfedezzem Magyrországot és Pécset."

A verseny teljesen egyedülálló módon online zajlott. A legtöbb test- és arcfestés verseny élőben zajlik, egy adott fesztivál helyszínen.

"Az amatőr, de még a profi versenyzőknek sem lenne feltétlen idejük elutazni egy testfestő fesztiválra," modta Krisztina Soós, a CsillámVilág alapítója. " Azzal, hogy a pályamunkák nevezésétől kezdve minden egyebet online végeztünk, lehetővé tettük a magyar művészek megmérettetését nem csak magyar, hanem a külföldi pályázók tudásával."

A nyári hónapokban rengeteg arcfestéssel vagy csillámtetoválással szaladgáló gyerekeket látunk, akár a vízpartokon is. A napsütésben ezek a csillogó díszek rendkívül népszerűek, így sok dolguk akad az arcfestőknek/testfestőknek.

Tehát a testfestők akkor a legelfoglaltabbak, amikor a testfestő versenyek vannak, így nagy dilemma számunkra, hogy a pénzkeresésre koncentráljanak, vagy elutazzanak versenyezni.

A CsillámVilág online versenye megoldást jelent erre a problémára - mindkettőt megtehetik.

"Mi így próbáljuk a nyarat még vidámabbá és színesebbé tenni", mondta Soós Krisztina, aki a verseny szervezője. "Ahogy cégünk mottója is hirdeti: 'Csalj mosolyt az arcukra!' - mi minden segítséget megadunk ehhez."

A CsillámVilág Body Art Kft. Európa egyik nagy csillám tetoválás és egyéb testfesték forgalmazója, évente két nagy versenyt szervez, általában tavasszal és nyáron. A versenyekkel kapcsolatos friss információ itt érhető el: http://csillamvilag.com/jatek/.


Ha több információt szeretne, illetve interjúegyeztetést kér, hívjon, vagy írjon nekünk: e-mail: media@csillamvilag.com